info@vdmedia.nl 085-0703421

Bedrijfsfilm & Video-content

Een beeld zegt meer dan duizend woorden! Daarom maakt Van Dreven Media in samenspraak met de klant de mooiste bedrijfsfilms. Een  professionele bedrijfsfilm vertegenwoordigt uw bedrijf of merk. Een bedrijfsfilm is hét middel om de krachten van uw bedrijf te uiten.

Draaiboek

Wij brengen graag in samenspraak met u, uw bedrijf in beeld op de manier hoe u dat wilt. In samenspraak wordt een draaiboek samengesteld voor uw organisatie. We kunnen op locatie komen om mooie beelden te filmen van uw bedrijf of merk, daarbij kunt u medewerkers iets laten vertellen over uw bedrijf of beelden van uw bedrijfspand laten zien. We kunnen ook een dagdeel meelopen om te zien hoe het in werking gaat of hoe het productieproces verloopt.

Eindresultaat

Op basis van het overeengekomen script worden opnames gemaakt en zorgen wij voor een prachtige bedrijfsfilm inclusief camerawerk, geluid, regie, voice-over, graphics en montage. 

Onze cameraploeg zorgt dat de kijker een perfect beeld krijgt van uw bedrijf of merk. Na afloop van de opnames bewerken wij de beelden zodat u een kant en klare bedrijfsfilm heeft voor op uw website of social media kanalen, zodat de (potentiële) klant een perfect beeld van uw bedrijf heeft.

Interesse? 

Wilt u ook een goed beeld van uw bedrijf aan de hand van een mooie bedrijfsfilm? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op 085-0703421.

Video-content

Het proces

Van Dreven Media produceert videoproducties van A tot Z, van het bedenken van een concept, de hoogwaardige productie tot de oplevering en advies over de verspreiding. Omdat wij voor het produceren van bedrijfsfilms alle faciliteiten en specialisten ‘on hold’ hebben kunnen wij zeer snel schakelen en zijn wij zeer flexibel in opnamen, montage en oplevering.

Extra mogelijkheden

Ook zijn er extra mogelijkheden om de videoproducties uit te breiden met de nieuwste technische ontwikkelingen op fotografisch gebied, denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van drone beelden en interactief beeld voor op uw website. Denk bijvoorbeeld aan productfoto’s, bedrijfsvideo’s en videoclips.

Interesse?

Wilt u ook mooie video’s of foto’s voor uw bedrijf of merk? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op 085-0703421.

Call Now Button